La Catedral de L’Aigua

Suspès Temporalment

Com a resultat de la situació sanitària actual (COVID-19) l’activitat La Catedral de L’Aigua se suspèn fins a un nou avís.

Descripció:

Es tracta d’una visita activa en la que es realitza un recorregut comentat pel fossat de la fortalesa (2.500m) a bord de vehicles tot terreny. Inclou la visita a les galeries subterrànies de contramina i la navegació a bord d’embarcacions pneumàtiques per l’interior de les cisternes de la Fortalesa.

És una activitat apta per a grups d’escolars a partir de primer de secundària (ESO)

Condicions Específiques:

La Catedral de l’Aigua és una visita activa, que es duu a terme mitjançant vehicles tot terreny i embarcacions pneumàtiques. Per realitzar-la no es requereixen condicions físiques superiors a les de la vida normal i per això els participants ho fan sota la seva responsabilitat. No obstant això, s’abstindran les persones afectades per qualssevol d’aquestes circumstàncies:

  • Dificultat de permanència en llocs foscos i tancats.
  • Falta de mobilitat i força a les extremitats inferiors i superiors.
  • Trobar-se en estat de gestació

Els nens fins a tres anys viatjaran als vehicles sense ocupar plaça, asseguts sobre un adult responsable i no han d’accedir a les embarcacions. No abonaran entrada. La resta de menors realitzaran la visita sota la supervisió d’adults responsables i no podran anar sols. En tot moment, els participants hauran de seguir les indicacions del guia del grup.

Visita Guiada

Durada: 1:45h (Aproximadament) Imprescindible reserva prèvia

Reserves:

+34 972 50 60 94
(En horari de visita)
No s’accepten reserves via e-mail